[经典] Playhouse 12 XXX [DVDRIP][Lesbian-Girls on Girls](女同)

Playhouse 12 XXX [DVDRIP][Lesbian-Girls on Girls](女同)

【影片名称】:Playhouse 12 XXX [DVDRIP][Lesbian-Girls on Girls]
(女同)
【是否有码】:无码
【影片大小】:701MB
【影片格式】:avi
【影片时间】:1小时15分16秒
【清 晰 度】:清晰
【個人給予總評】:★★★★★
【製作軟體】:BitComet 0.96
【影片代码】:659327b616952c054cc72b75b3125d4ac22d7aa2
【种子制作】:2007-1-29
【有效期限】:3天从早上7点30—下午19点30全力做种[出种即删档,概不补种。望下完的兄弟多留种1小时
【影片預覽】:圖片打開需要時間,不要急著說看不到圖;看不到圖在x處點右鍵選顯示圖片或刷新或代理或看种子里的图;只要想看一定能看到!

希望喜欢我上传影片的朋友多多给红心啊。我在此首先感谢了!你的支持是我发萜的动力。
小水管宽带做种,十分不容易,希望各位发扬一下BT精神:我为人人,人人为我!下完后继续帮忙上传3,4个小时左右,以缓解作者的压力,帮忙上传对你的电脑没有任何影响,谢谢各位!哪怕只用1kb帮我保种子也够了,谢谢!
ADSL做种,耐心点,一定会连上!

附件

Playhouse 12 XXX [DVDRIP][Lesbian-Girls on Girls](女同).torrent (60.09 KB)BT资源

2008-1-29 23:34, 下载次数: 2229

本帖最近评分记录
  • shandan 金币 +121 感谢原创分享把快乐带给大家! 2008-1-30 02:04

SORRY LEAVING THIS FORUM BECAUSE SO MANY MODERATORS NEVER ANSWER OR REPLY MY SO MANY PM REGARDING MY STATUS. YES, NOT ONE MODERATORS BOTHER TO ANSWER OR CARE TO REPLY TO MY MANY PM REGARDING MY STATUS.   I HAD BEEN WAITING FOR DAYS FOR THE REPLY BUT NOT EVEN 1 MODERATOR CARE TO REPLY OR ANSWER MY PM.. I DON'T EVEN HAVE A STATUS AT ALL NOW EVEN AFTER I HAVE MORE THAN 6000 POINTS TO MY CREDIT....YES, NOT EVEN AN ORDINARY MEMBER.

IF A MODERATOR NEVER CARES TO ANSWER A MEMBER'S PM, THEN IT'S A LOUSY FORUM AS IT SHOWS THAT THEIR STAFF NEVER TAKE CARE OF THE MEMBERS.

GOOD-BYE TO ALL MEMBERS HERE AS I WON'T BE POSTING ANY PICTURES OR VIDEOS OR CRACK PASSWORDS FOR YOU ALL. PERHAPS I CAN MEET MEMBERS IN OTHER FORUMS. :kiss  CHEERS TO ALL...TAKE CARE TOO. :kiss :kiss

[ Last edited by chong at 2008-2-1 05:22 ]
本帖最近评分记录
  • G-High 金币 +2 回复认真,鼓励! 2008-1-30 16:18

女同的片子,偶不喜欢。女优还是挺不错的!

我喜欢女同的片子,喜欢看她们互相的帮助.

PLAYHOUSE是阁楼公司的吗?如果是的话我就下来收藏,里面的女优个个都长得那么诱人。

3P?喜欢。嘿嘿.有时候看女人们在做也不错.

美女长得没得说,太漂亮了,可惜不喜欢女同的片子,所以不下了,支持楼主

看图识美人,好可爱的片片,感谢楼主,红心一颗

PLAYHOUSE ? 是花花公子和阁楼的交叉合作吗 呵呵 支持一下了

喜欢女同的,还是3P啊,这个要下的哦。谢谢楼主!